17 januari 2015

17 januari 2015

Op een druk bezocht darttoernooi zijn Paula & Marlous en Coen & Jan winnaar geworden van koppeldarttoernooi 2015

NSV’46 koppel darttoernooi wederom groot succes

Coen & Jan en Marlous & Paula pakken overwinning


Zaterdagavond 17 januari was het eindelijk zover. Om 19.00 uur werd, met een recordaantal deelnemers van 42 heren- en 15 dameskoppels, de strijd gestart om de 14e editie van het NSV’46 darttoernooi. Tel daar nog eens een grote groep toeschouwers bij op en je hebt een oergezellige avond in een bomvolle NSV’46 kantine.

Van legloos laatste naar de halve finale
Het niveau bij de 8 herenpoules was prima verdeeld en ieder koppel wist ten minste één leg te winnen. Vorig jaar was dit het koppel Arjan & Roëll niet gegund en ontving de poedelprijs. Een jaartje trainen doet echter wonderen en zo bereikten zij dit jaar de halve finale.

Kampioen met slechts twee verloren legs
Voor het eerst beschikten we over drie dames poules en dit kwam de gezelligheid zeker ten goede. Er werd een behoorlijk niveau gehaald met een aantal zeer hoge uitgooien. Paula & Marlous bleken uiteindelijk de sterksten. In totaal werden slechts twee sets verloren en de finale tegen Moniek & Renate werd op schitterende wijze beslist met een finish in de bullseye.

Net iets beter in de dubbels
In de kwartfinale stonden, net als vorig jaar, de koppels Daan & Roy en Nico & Richard tegenover elkaar. Vorig jaar wonnen Daan & Roy en dit bleek de basis voor de eindoverwinning. Net als vorig jaar was de uitslag 2-1, maar nu in het voordeel van Nico & Richard. Dit koppel leek zeer overtuigend de eindoverwinning te gaan pakken. Aan de onderkant van het schema was het niveau namelijk beduidend lager. In een langdurige partij wisten Jan & Coen in de halve finale Alex & Jarmo te verslaan, maar speelden alles behalve overtuigend. In de finale konden Nico & Richard hun niveau echter niet vasthouden en waren Coen & Jan net iets beter in de dubbels. Een koppel dat vanaf de eerste editie meedoet, een aantal maal heeft moeten toezien hoe hun vriendinnen er met de overwinning bij de dames aan de haal gingen en nu zelf de beker in ontvangst nam. Iedereen had hier vrede mee en voor Coen was het tevens een schitterende revanche op al die keren dat hij een familielid had zien winnen.

De uitslag

Heren Dames
1e Coen & Jan 1e Paula & Marlous
2e Nico & Richard 2e Moniek & Renate
3e Arjan & Roëll Alex & Jarmo 3e Inge & Krista Kitty & Jacqueline
5e Bart & Stefan Daan & Roy Robin & Tim Walter & Bart
9e Jerry & Cas Nicky & Jeffrey Bas & Roëll Jarin & Bas Peter & Jeffrey Frans & Ramon R&B Johan & Roy


De afsluiting

Dan is de prijsuitreiking geweest en denk je dat het snel rustig zal worden, maar daar dacht onze huis-DJ heel anders over. Het was immers tijd voor “het foute uur” en zo werd een topavond op fantastische wijze (NSV’46 feestjes waardig) afgesloten.

Wij zijn iedereen die aan dit geslaagde evenement hebben meegeholpen enorm dankbaar en tevens onze sponsor Zoetemelk Media Services voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Tot volgend jaar, waar we ons op gaan maken voor een jubileumeditie.

NSV’46 dartscomité

Foto's zijn terug te vinden onder Foto's >> Diversen >> Darttoernooi 2015 of klik hier

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!