Reglement - NSV '46

Reglement

Reglement

Reglement

 1. Leiders en scheidrechters moeten zich voor aanvang van het toernooi melden in de bestuurskamer, van waaruit de organisatie zal geschieden.
 2. Voor elke wedstrijd is 20 minuten ingepland. Alle teams graag ruim op tijd bij de hun betreffende wedstrijden, zodat er zo weinig mogelijk speeltijd verloren gaat.
 3. Bij iedere wedstrijd met elftallen moeten er minstens 2 dames per team in het veld meedoen. Indien dit niet mogelijk is, wordt er met 1 speler per dame minder gespeeld.
 4. Ieder team mag niet meer dan 2 gastspelers(sters) in het veld mee laten doen.
 5. De regels bij de 7-tal-wedstrijden op het HvdZ-veld verschillen iets vergeleken met die op een heel veld: geen buitenspel, geen grensrechters en minimaal 1 ipv 2 dames en maximaal 1 ipv 2 gastspelers(sters) per team in het veld.
 6. Het begin van de wedstrijd bepaalt de scheidsrechter en het einde van de wedstrijd wordt centraal geregeld.
 7. Er wordt niet getost. De eerst genoemde familie kiest de speelrichting, de ander trapt af.
 8. Alle teams spelen 4 poulewedstrijden. Poule 1 en 2 (11-tallen) spelen hun wedstrijden op veld 1 of 2, poule 3 (7-tallen) op het HvdZ-veld. In poule 1 en 3 (beide met 6 families) wordt tegen 1 familie niet gespeeld.
 9. De poulewinnaars en de nummers 2 van poule 1 en 2 gaan door naar de halve finale, waarna de winnaars hiervan de finale spelen. De winnaar van deze finale ontvangt de wisselbeker.
 10. De poulewinnaar en de nummer 2 van poule 3 spelen een finalewedstrijd om de 7-tal-prijs.
 11. Wanneer families in een poule in winstpunten gelijk eindigen, is het beste doelsaldo beslissend en bepalend. Is het doelsaldo ook gelijk, dan worden er ingeval het wel of niet bereiken van halve finaleplaatsen om en om (dus niet volgens het ABBA-systeem) 5 strafschoppen door verschillende spelers genomen. Hierbij moet minimaal 1 dame een strafschop nemen. Zij neemt de eerste strafschop in de serie van vijf. Wanneer dit ook gelijk eindigt, dan neemt men om en om net zoveel strafschoppen in een gelijk aantal beurten totdat er een winnaar is. De 6e strafschop moet dan wederom door een dame genomen worden, waarna eerst de overige spelers voor een eerste keer volgen.
 12. Indien halve finales en/of de finale gelijk eindigen, volgen direct na afloop van deze wedstrijd strafschoppen volgens de hierboven genoemde procedure.
 13. Protesten over de leiding worden niet in behandeling genomen. Scheidsrechters kunnen zich vergissen. Dit geeft bij ons toernooi de deelnemers niet het recht daarover, door woord en/of gebaar, hun ongenoegen te kennen te geven.
 14. Als een deelnemer door de scheidsrechter van het veld gestuurd wordt, beslist de organisatie over de strafmaat.
 15. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van de reserveshirts, dienen deze gehaald en terug gebracht te worden in de bestuurskamer.
 16. De deelnemers mogen geen alcohol gebruiken tijdens het voetbaltoernooi. En uiteraard gelden deze gehele dag ook de regels, dat onder de 18 jaar geen alcohol besteld en genuttigd mag worden.
 17. Het (plastic) glaswerk alleen in de kantine of op het terras/plein voor de kantine, dus niet in de kleedkamers of op het veld.
 18. Iedereen doet op eigen risico aan dit toernooi mee. NSV ’46 stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van eigendommen van deelnemers of bezoekers.
 19. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisatie.

Indeling kleedkamers
Kleedkamer 1: Heldoorn, Breetol, v.d. Zwet
Kleedkamer 2: Balvert, Leliveld, De Schutters
Kleedkamer 3: Rietveld, Wendel, FC Vork
Kleedkamer 4: Terbree, Frakoe, R. de Jong
Kleedkamer 5: J. de Jong, Pietersen, Oma’s Reuzen
Kleedkamer 6: Alle dames

Iedereen een hele sportieve en gezellige dag!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!