Reglement - NSV '46

Reglement

Reglement

Reglement

 1. Leiders en scheidrechters moeten zich voor aanvang van het toernooi melden in de bestuurskamer, van waaruit de organisatie zal geschieden.
 2. Voor elke wedstrijd is 20 minuten ingepland. Alle teams graag ruim op tijd bij de hun betreffende wedstrijden, zodat er zo weinig mogelijk speeltijd verloren gaat.
 3. Bij iedere wedstrijd met 11-tallen moeten er minstens 2 dames per team in het veld meedoen. Indien dit niet mogelijk is, wordt er met 1 speler per dame minder gespeeld. De minimum leeftijd voor deelnemers en -neemsters is 15 jaar.
 4. Ieder team mag niet meer dan 2 gastspelers(sters) in het veld mee laten doen.
 5. Er mag tijdens dode speelmomenten doorlopend en onbeperkt gewisseld worden.
 6. De regels bij de 7-tal-wedstrijden op het HvdZ-veld verschillen iets vergeleken met die op een heel veld: geen buitenspel, geen grensrechters, strafschoppen vanaf 8 meter en minimaal 1 ipv 2 dames en maximaal 1 ipv 2 gastspelers(sters) per team in het veld.
 7. Het begin van de wedstrijd bepaalt de scheidsrechter en het einde van de wedstrijd wordt centraal geregeld.
 8. Er wordt niet getost. De eerst genoemde familie kiest de speelrichting, de ander trapt af.
 9. Alle teams spelen minimaal 4 wedstrijden. De 11-tallen spelen hun wedstrijden op veld 1 of 2, de 7-tallen op het HvdZ-veld. Enkele 11-tallen spelen als aanvulling ook een wedstrijd als 7-tal.
 10. De poulewinnaars en de beste nummer 2 bij de 11-tallen gaan door naar de halve finale, waarna de winnaars hiervan de finale spelen. De winnaar van deze finale ontvangt de wisselbeker. In de halve finale kunnen teams uit dezelfde poule elkaar niet tegenkomen.
 11. De 2 deelnemende teams bij de 7-tallen spelen een finalewedstrijd om de 7-tal-prijs.   
 12. Wanneer teams in een poule in winstpunten gelijk eindigen, is eerst het beste doelsaldo beslissend en bepalend, daarna de meeste doelpunten voor. Is dit ook gelijk, dan worden er ingeval het wel of niet bereiken van (halve) finaleplaatsen om en om 5 strafschoppen door verschillende spelers genomen. Hierbij moet minimaal 1 dame een strafschop nemen. Zij neemt de eerste strafschop in de serie van vijf. Wanneer dit ook gelijk eindigt, dan neemt men om en om (eerst de overige spelers voor een eerste keer) net zoveel strafschoppen in een gelijk aantal beurten totdat er een winnaar is. De 6e strafschop moet dan wederom door een dame genomen worden.
 13. Indien (halve) finales of playoffs gelijk eindigen, volgen direct na afloop van deze wedstrijd strafschoppen volgens de hierboven genoemde procedure.
 14. Bij de rangschikking playoffs plaats 5 t/m 11 is achtereenvolgens beslissend en bepalend: plaats in de poule, aantal punten, doelsaldo en tot slot doelpunten voor. In de playoffs kunnen teams uit dezelfde poule elkaar niet tegenkomen.     
 15. Scheidsrechters kunnen zich vergissen. Dit geeft bij ons toernooi de deelnemers niet het recht daarover, door woord en/of gebaar, hun ongenoegen te kennen te geven.
 16. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van de reserveshirts, dienen deze gehaald en terug gebracht te worden in de bestuurskamer.
 17. De deelnemers mogen geen alcohol gebruiken tijdens het voetbaltoernooi. En uiteraard gelden deze gehele dag ook de regels, dat onder de 18 jaar geen alcohol besteld en genuttigd mag worden.
 18. Alcoholische dranken, flessen en (plastic) glaswerk alleen in de kantine of op het terras/plein voor de kantine, dus niet in de kleedkamers of op het veld.
 19. Iedereen doet op eigen risico aan dit toernooi mee. NSV ’46 stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van eigendommen van deelnemers of bezoekers.
 20. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisatie.

Indeling kleedkamers

Kleedkamer 1:  v.d. Zwet, FC Vork, Oma’s Reuzen

Kleedkamer 2: De Schutters, Rietveld

Kleedkamer 3: Heldoorn, Pietersen, Wendel

Kleedkamer 4: R. de Jong, Balvert, Terbree

Kleedkamer 5: J. de Jong, v. Lith, Leliveld    

Kleedkamer 6: Alle dames

 

Iedereen een hele sportieve en gezellige dag!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!