Sponsoren

19 januari 2013

Roy & Daan slaan toe

Afgelopen zaterdag was de NSV kantine omgebouwd tot dartarena voor het jaarlijkse darttoernooi. Maar liefst 25 heren en 7 dameskoppels gingen de strijd aan om de felbegeerde NSV'46 dartbokaal. Vorig jaar werden Roy (Kalshoven) & Daan nog verslagen in de finale, maar dit jaar draaide alles om dit koppel.Middels loting was een poule-indeling gevormd en was er volop spanning op de banen. Zo werd de nummer 3 van vorig jaar, het koppel Jan & Coen, vierde in de poule maar gingen uiteindelijk toch als beste vierde door. In de achtste finales werd het koppel Niels & Bruce nog verslagen, maar de vorm was er niet waardoor ze uiteindelijk strandden op Jeffrey & Peter in de kwartfinale.

Poule B bleek een erg sterke poule waarin Daan & Roy, Harry & Bram en Walter & Bart van elkaar wonnen en zodoende door doelsaldo de winnaar bepaald moest worden. Walter & Bart gingen als nummer 2 door, maar werden

De grote verassing van de avond was het koppel Ron & Stefan. Natuurlijk leuk dat vader en zoon samen aan de okkie verschijnen, maar helemaal leuk dat ze de kwartfinales bereikten. Hier werden ze uitgeschakeld door Robin & Mischa, wat ook een nieuw koppel is die verassend goed presteerde en uiteindelijk de derde prijs in ontvangst namen. In de troostfinale werd hiervoor het koppel Jeffrey & Peter  verslagen.

Bij de dames moesten Monique & Melanie het in de finale opnemen tegen Marloes & Mariska, de winnaars van vorig jaar. In een spannende finale, waardoor het geluidsniveau in de kantine een paar decibel klom, wisten Monique & Melanie de bokaal te bemachtigen.


In de kwartfinale werd de finale van 2012 herhaald. Ditmaal waren Roy & Daan echter te sterk voor Richard & Nico (winnaar van  de 2 voorgaande edities). Of Richard vermoeid was van zijn overwinning bij de Boys of dat het Niveau in Noorden een stukje hoger ligt zullen we nooit weten.

In de finale namen Roy & Daan het op tegen Roy (van Lith) & Johan. In een spannende strijdt, waarbij beide koppels dartpijlen kregen, waren het toch Roy & Daan die de overwinning naar zich toe sleepten. Daarnaast wonnen ze ook pitchers voor de hoogste uitgooi en de eerste 180’er. Terechte winnaars dus. 

Iedereen bedankt voor dit geslaagde avondje op onze club!

NSV’46 Dartcomité

Delen

NSV'46 Webshop

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Energiemeter NSV'46

Sponsoren