25 november 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

NSV’46 heeft j.l. zaterdag de thuiswedstrijd tegen Woerden met 1-3 verloren.

Al in de 1e minuut moest keeper Tim Boers handelend optreden bij een grote kans voor Woerden. Verder ging in de 1e helft de strijd gelijk op zonder dat er veel doelkansen kwamen. Tot de 40e minuut.
Via een fraaie vrije trap scoorde Woerden ietwat gelukkig uit de rebound. Wellicht was de bal uit de vrije trap via de lat al achter de lijn. Helaas voor NSV’46 wist Woerden via een snelle aanval in de 45e minuut weer te scoren, ruststand dus 0-2.

Na de pauze ging NSV’46 meer in de aanval en kreeg enkele kansjes, Woerden bleef via snelle uitvallen gevaarlijk. Uit een mooie aanval wist Jefrey van Capel bijna te scoren en als dat gelukt was had NSV’46 moed gekregen voor een beter resultaat. Er volgde voor de Noordense club wederom een tegenslag doordat Woerden uit een rommelige situatie wist te scoren: 0-3.
De wedstrijd was beslist. 1

0 minuten voor tijd maakte een Woerden verdediger nog een eigen doelpunt. Verder dan de 1-3 nederlaag kwam NSV’46 niet meer.
Ondanks de twee nederlagen op rij staat NSV’46 nog steeds aan kop maar de concurrenten Aarlanderveen en Floreant zijn genaderd tot 2 punten en Woerden op 3. A.s. zaterdag weer een topper voor NSV’46: een uitwedstrijd in Boskoop tegen Floreant. Dat zal ongetwijfeld weer een moeilijke wedstrijd worden maar NSV’46 zal zich zeker willen revancheren voor de twee nederlagen in de laatste weken.