Accommodatie

Onbekend

NSV’46 heeft de uitwedstrijd tegen Woubrugge gewonnen.

NSV’46 begon sterk en was zeker een half uur de beste ploeg.
Dat resulteerde slechts in een 0-1 voorsprong (Robin van Koert). Gezien de kansen en een afgekeurd doelpunt had de voorsprong groter moeten zijn.
Vlak voor rust verslapte NSV'46 iets en kwam Woubrugge sterk opzetten.
Verder als een schot tegen de paal kwamen ze niet.

Ook in de 2e helft een goed spelend NSV’46 en een kwartier voor tijd resulteerde dan ook in een 0-2 voorsprong door Dylan Rietveld.
Woubrugge gaf niet op en bleef gaan voor een beter resultaat.
In de laatste minuut scoorde hun topspeler toch nog de 1-2 maar verder liet NSV’46 het niet komen.
Een dik verdiende overwinning. NSV’46 staat na 2 wedstrijden samen met Rijnstreek (verrassend) op kop. Zaterdag de thuisderby tegen Sportief.
Hopelijk werkt het weer mee zodat met, het wellicht talrijke publiek,we er een mooie middag van maken met , daar rekenen we op, een overwinning voor NSV’46.