Ruime zege NSV’46 tegen SV Zevenhoven: 0:4

Datum

14 april 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

NSV’46 heeft j.l. zaterdag een ruime 0-4 zegen behaald op de buren uit Zevenhoven.
Het was prachtig weer, een grote schare Noordenaren waren op de fiets naar Zevenhoven gegaan. Daar had de club alles ingericht om er een drukke , gezellige middag van te maken.

In de 1e helft ging de strijd redelijk gelijk op al, was het veldspel van NSV’46 beter. NSV’46 kreeg enkele fraaie kansen maar het lukte eerst niet. Ook werd de bal nog een keer van de lijn afgehaald na een fraaie actie van Robin en Lars. Deze spelers zorgden vlak voor de pauze voor de toch wel verdiende voorsprong.
Robin dribbelde door de verdediging van de thuisclub en Lars rondde het fraai af: ruststand 0-1.

Na de pauze stribbelde Zevenhoven nog wat tegen en kreeg nog een mooie kans op de gelijkmaker. Maar na de 0-2, wederom Lars na aangeven van Kevin, was de strijd beslist. In de 80e minuut waren de rollen in de voorhoede van NSV’46 omgedraaid. Nu gaf Lars de beslissende pass en scoorde Robin de 0-3.
Daan en Cas waren intussen in het veld gekomen voor Menno en Robbin. Daan haalde gelijk verwoestend uit maar trof de buitenkant van de paal. Ook de 0-4 was wederom een klasse goal. Wederom een assist van Robin en Lars scoorde zijn 3e goal.

Na afloop werd gesproken over een dik verdiende degelijke overwinning.
Na afloop leek het helemaal top te worden want de stand bij Floreant-Aarlanderveen was nog steeds 0-0 maar helaas voor NSV’46 scoorde Aarlanderveen vlak voor tijd de 0-1.

Het blijft dus ongemeen spannend in de kop van deze 4e klasse.
A.s. zaterdag krijgt NSV’46 Floreant op bezoek en dat is een taaie tegenstander, kijk maar naar j.l. zaterdag. Aarlanderveen gaat op bezoek bij VV Sportief, toch ook weer een speciale derby.
Daarna heeft NSV’46 twee weken rust en gaat Aarlanderveen de inhaalwedstrijden afwerken.