Rossum, Th.D. van

Accommodatie

Onbekend

Dinsdag avond 23 augustus stond de tweede bekerwedstrijd op het programma.
NSV'46 speelde uit tegen Zevenhoven. Omdat het hoofdveld pas opnieuw aangelegd is werd deze wedstrijd gespeeld op het kunstgras.

In de eerste helft ging het spel over en weer. Af en toe waren er aardige combinaties te zien, maar beide ploegen konden geen uitgespeelde kansen creëren. De rust werd derhalve ook met 0-0 bereikt.

In de tweede helft wist NSV'46 wel een paar goed uitgespeelde aanvallen creëren en kwam gezien het spelbeeld op dat moment met 0-1 voor. Na een mooi aanval op rechts wist Lars af te ronden in de verre hoek.
Niet veel later was na weer een mooie en snelle aanval nu Robin die oog in oog de 0-2 wist aan te tekenen.

NSV'46 liet het er niet bij zitten en iedereen deed wat van hem verwacht werd. Mede door wat misverstanden achterin bij Zevenhoven wisten wederom Robin en daarna Jefrey de stand naar 0-4 te tillen.
Zevenhoven redde de eer nog door na een mooie voorzet van rechts de bal koppend binnen te werken.
Dit was ook direct de eindstand 1-4.

In de andere wedstrijd wist Kagia met 2-1 te winnen van Van Nispen.

Zaterdag 27 augustus a.s. zullen de laatst wedstrijden gespeeld worden.
NSV'46 zal op bezoek gaan bij Van Nispen en Zevenhoven zal op bezoek gaan bij Kagia.