Datum

8 mei 2016 11:00

Accommodatie

Onbekend

Vorige week zondag kwam hekkensluiter Alphense boys op visite op Sportpark de Koet. De uitwedstrijd werd met 1-4 gewonnen en tijdens het seizoen wist Alphense boys geen punten te verzamelen, dus gezien de ranglijst werd wel op een overwinning gerekend. Helaas viel er in de eerste helft al een speler van Alphense boys uit en de tweede helft weer 1, zodat zij met 9 speelsters  overbleven. Van een wedstrijd was geen sprake meer. Onze meiden scoorden er lustig op los en het scorebord stond na 90 minuten op 12-0. Na afloop van deze wedstrijd werd er door de zondag afdeling, zondag 1, zondag 2 en de vrouwen , allen met aanhang, heerlijk gebarbecued onder de algehele leiding van de familie Mastwijk, Homemade Partycatering. Het was heerlijk. Bedankt!

Afgelopen zondag kwam Antibarbari op bezoek. Op de ranglijst bivakkeren zij net boven Alphense boys en ook van dit elftal moest gewonnen kunnen worden. In het begin gaven de meiden uit Rotterdam zich niet zomaar over maar moesten zij toch buigen voor onze vrouwen, die na een zware en gezellige avond in de feesttent deze wedstrijd met 6-0 wisten te winnen.

Hierbij wil ik jullie allen bedanken voor jullie inzet het afgelopen seizoen en natuurlijk ook de meiden van de MA1, die ons vaak hebben bijgestaan. Snuggles, Jolanda, sponsors en supporters, allen bedankt! Iedereen een prettige vakantie gewenst en graag tot ziens in het nieuwe seizoen!

Tot slot wensen wij Zaterdag 1 heel veel succes a.s. zaterdag tegen Lugdunum.