Datum

20 februari 2016 17:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag speelden onze vrouwen de bekerwedstrijd in de achtste finale tegen Oegstgeest/ UDO VR2. We begonnen de wedstrijd zeer goed en zetten lekker druk op de helft van de tegenstander. Het leidde tot een prachtig doelpunt van Marije, die deze wedstrijd op de oude wondersloffen van onze trainster Jolanda speelde! Ze zijn dus nog niet op!

Helaas was de pret van korte duur en maakte onze tegenstander er 1-1 van. Hierna was de beurt aan Bo, die ook al bij de 1-0 betrokken was en maakte er 2-1 van. We stonden weer op voorsprong maar eigenlijk ging hierna alles mis. We keken in de rust tegen een 2-3 achterstand aan en in de tweede helft gaven we veel te veel ruimte weg. We gaven zelf alleen maar lange ballen, we vergaten aan te sluiten, waardoor het veld veel te groot werd en het spel heel erg rommelig werd. Kortom een slechte wedstrijd, die met 3-7 werd verloren.

De laatste 2 competitiewedstrijden brachten goede resultaten, dus jullie kunnen het zeker wel. Volgende week gaan we op bezoek in Stompwijk en hopen dat we weer wat beter nieuws kunnen brengen.