Datum

14 februari 2016 13:00

Accommodatie

Onbekend

Na drie voetbal loze zondagen door afgelastingen gingen onze vrouwen afgelopen zondag, onder barre weersomstandigheden, op bezoek bij Hillegom. De thuiswedstrijd werd een spectaculaire 5-5, dus dat er strijd geleverd moest worden, was wel duidelijk. De eerste helft waren we de betere ploeg met de wind in de rug maar een doelpunt maken, viel ons niet mee. Totdat vijf minuten vóór rust, de vers gediplomeerde juf Denise voor een grote verrassing zorgde.

Uit een corner wist ze de bal in te tikken, 0-1! De tweede helft werden we met onze rug tegen de muur gedrukt door een opeens véél beter voetballend Hillegom, dat ook opeens zes wissels bleek te hebben. We moesten voor iedere bal knokken en gelukkig hadden de meiden van Hillegom ook moeite met scoren. Bo wist halverwege de tweede helft een paar verdedigers  van zich af te schudden, de keeper te omzeilen en de 0-2 in te tikken. Na een zware strijd was dit een heerlijke overwinning. Ga zo door, meiden! Na de wedstrijd gingen we uit eten in de kantine. De damescommissie had voor alle meisjes en dames de kantine omgetoverd tot een waar gourmetpaleis. De flesjes wijn werden gesponsord door onze trainingspakkensponsor WARP en werden door de dames goed ontvangen.

Dizzy, bedankt voor de lekkere wijntjes en Damescommissie en NSV’46, bedankt voor de top organisatie!