Datum

4 oktober 2015 11:15

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag  speelde VR1 de tweede competitie wedstrijd tegen Alphense Boys. Met het opheffen van de damesafdeling van Nieuwkoop, zijn er een aantal Nieuwkoopse meiden overgestapt naar Alphense Boys. Het was dus een soort Nieuwkoop uit, maar dan in Alphen…. Met andere woorden; “Deze pot mochten we niet verliezen”! Wij kwamen goed uit de startblokken en beheersten de wedstrijd volledig, wat goede kansen opleverde. Het duurde dan ook niet lang dat een afvallende bal uit een corner keihard werd binnen geschoten door Jamie. Hierna volgde nog enkele kansen, maar het bleef tot de rust 0-1.

Na de rust bleven wij de betere ploeg maar vergaten we te scoren en zoals dat vaak gaat, krijg je dan een doelpunt om je oren. Dat was ff schrikken! We waren wel beter maar scoren lukte ons niet. Jamie die op de bank was beland, wilde er nog wel 25 minuten voor gaan en scoorde in de eerst volgende aanval de 1-2. Hierna gingen we los en wisten ook Romy en Aska nog te scoren. Deze 1-4 overwinning was dik verdiend, meiden! Goede inzet en een positieve instelling! Helaas viel Roxanne uit met een vervelende blessure. We hopen dat ze er snel weer bij is.

Tot volgende week thuis tegen Altior om 11.00 uur. We zien jullie dan graag weer langs de lijn!