Datum

8 februari 2015 11:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag stond de derby tegen TAVV op het programma. De eerste competitiewedstrijd van dit seizoen was ook tegen TAVV. Toen moesten we het onderspit delven en gingen we met 5-4 onderuit. Hierna volgde 12 overwinningen en staan wij nu fier aan kop. De wedstrijd thuis tegen TAVV behoeft dus geen introductie. We hadden wat goed te maken tegen dit elftal, dat een hoog “Antonius-juffen” gehalte heeft. Voor de wedstrijd hielden we eerst een minuut stilte ter nagedachtenis aan Paul Wahle. Paul heeft veel voor NSV’46 dames/ meisjes betekend. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe met dit verlies.

Al snel in de wedstrijd bleek dat TAVV niet over zich heen liet lopen en wist met fysieke kracht en een sterk collectief het ons onmogelijk te maken om ons favoriete spel te spelen. Ze zetten ons zo onder druk dat een foutje in de verdediging ons op een 0-1 achterstand kwam te staan. Dit was voor onze meiden een vreemde situatie maar we herpakten ons wondersnel door Bo diep te sturen en de 1-1 te laten aantekenen. Helaas was het een wedstrijd van de persoonlijke foutjes en gemiste kansen. TAVV wist weer op voorsprong te komen, maar vóór rust maakte Inge nog een prachtige goal, 2-2. Gezien de kansen van TAVV was dit voor ons nog een redelijke ruststand.

De tweede helft waren we van plan om alles recht te zetten en speelden we richting het massaal opgekomen thuispubliek (waarvoor onze dank). Maar helaas was dit een wedstrijd, waarin het gewoon niet lukte en door nog een foutje achterin, wist TAVV nog een keer te scoren en zo de drie punten mee naar Ter Aar te nemen. Kortom, geen goede wedstrijd en niets aan te merken op de uitslag. A.s. weekend carnaval vieren en over drie weken weer met goede moed naar Antibarbari in Rotterdam.

Fijn weekend allemaal en tot over 3 weken.