MO15; De weg naar Kampioenschap

26 mei 2019 21:45

Zaterdag jl. is MO15 kampioen geworden

MO 15 op weg naar kampioenschap

De belangrijkste wedstrijd van dit seizoen was niet afgelopen zaterdag. Nee de wedstrijd van vorige week was nog belangrijker. Ze meiden moesten toen uit voetballen tegen Oudewater die op dat moment boven aanstonden met 1 punt meer en een wedstrijd minder gespeeld. Nu was het doelsaldo van de MO 15 wel beter, want NSV had toen +63 en ouderwater had +22.

NSV begon wat gespannen aan de wedstrijd. Hierdoor kwamen ze niet lekker in hun spel. Met de rust stond het dan ook 2-1. Maar na wat aanwijzingen in de rust door Marije en Marloes. En de aanmoedigingen van de ouders. Gingen de meiden beginnen aan de 2de helft. De tweede helft was aanzienlijk beter en er zat ook veel strijd in. Hierdoor werden meer duels gewonnen en kreeg NSV ook een aantal goede kansen. Als snel scoorde ze de 2-2 en de 2-3. Oudewater kreeg nog een goede kans maar Fleur stond goed te keepen. Als vrij snel scoorde de meiden ook de 2-4 en de 2-5. Na de wedstrijd was het dus ook groot feest.

Nu was het alleen nog een laatste goede wedstrijd spelen tegen RVC en dan was het kampioenschap dan toch echt binnen.

Na maandag een tactische training van Roxanne en woensdag een pittige training van Puck, Eva en Daphne waren de meiden helemaal goed voorbereid op de wedstrijd van zaterdag.

De MO15 begon de wedstrijd tegen RVC met de volgende opstelling:
Sacha op doel, fleur/ Sanne laatste vrouw, voorstopper Roos, linksback Quinty, rechtsback Cheyenne, links midden Meike, midmid Danielle, rechts midden Floortje, links voor Indy, spits Iris, recht voor Nikki/ Senne.
Vlagger/ coach Marloes en coach Marije.

De meiden begonnen de wedstrijd goed want als snel scoorde Indy de 1-0, de 2-0 en de 3-0. Voor rust scoorde Iris nog de 4-0. Na rust scoorde Nikki de 5-0, Iris de 6-0 en als laatst scoorde een speler van RVC nog de 7-0. Na het laatste fluitsignaal van Koen was het dan ook groot feest.

De meiden kregen van NSV een medaille en van stille sponsor kregen ze ook nog mooie shirts met hun naam erop. (Sponsor bedankt namens de meiden).

Na een rondje op de kar en nog foto’s nemen bij hun shirtsponsor de COOP. (Waar ze ook nog iets lekker kregen) COOP bedankt. Kregen ze bij NSV nog lekker patat.

Nog een klein weetje. De meiden van de MO 15 kunnen goed scoren, na 11 wedstrijden te hebben gespeeld hebben ze een doelsaldo van +86 maar daar in tegen stond de verdediging ook goed, want ze hebben maar 13 doelpunten tegen.