26 januari 2019 12:15

Zondag 20 januari jl was er een FIFA playstation toernooi bij NSV'46 in Noorden

Gezellige middag Fifa playstation toernooi bij NSV’46

Op zondag 20 januari kwamen bij 40 jeugdleden bij een, om zich tot de beste E sporter van NSV’46 te laten kronen.

In de voorronden werden alle spelers ingedeeld naar leeftijd. Hieruit ontstonden zeer spannende wedstrijden en werd er veel gescoord. Er deden ook een aantal jeugdspelers mee die het duidelijk nog niet zoveel hadden gedaan, maar aan het gelach te horen hadden zij het erg naar hun zin. Wanneer zij een doelpunt maakten dan ging er een luid gejuich door de kantine.

Na de poule fase gingen de beste 16 spelers proberen de finale te halen. De overige spelers speelden in een verliezerspoule nog enkele wedstrijden.

In de halve finale stonden Ajoub, Daniel, Pim en Joey. Ajoub won overtuigend van Daniel en Pim was de meerdere Joey en zodoende werd de strijd om de 3e plaats gespeeld tussen Daniel en Joey. In de poule fase speelden zij ook al tegen elkaar. Dit duel werd ruim gewonnen door Joey en misschien dacht hij er nu een beetje te makkelijk over, want het werd een ruime overwinning voor Daniel en pakte zodoende de derde plaats.

De finale ging tussen de winnaar van vorige jaar Ajoub en de man die mede organisator was van het toernooi Pim. In de finale liet Ajoub zien wat hij allemaal met die knopjes die aan de controller zit kan doen, het was voor Pim vooral tegenhouden. Pim hield dit lang vol, maar uiteindelijk wist Ajoub een aantal keer te scoren en werd dus voor de tweede keer winnaar van het NSV’46  Fifa playstation toernooi.

Dit FIFA playstation toernooi is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Grote Club Actie, waarvoor we ze natuurlijk nog hartelijk willen bedanken.
Verder willen we WeplayeSports bedanken, die het toernooi heeft georganiseerd, ook Pim en Daan bedankt voor het helpen met de organisatie.

Als het aan de jeugd ligt komt er volgend jaar weer een toernooi.

Meer foto's zijn terug te vinden onder Foto's >> Foto's 2018-2019 >> FIFA 2019, of klik hier