Zaterdag staat Nieuwkoop - NSV'46 op het programma, volgens sommige EL PLASSICO

Op weg naar de derby Nieuwkoop—NSV’46
A.s. zaterdag staat de belangrijke derby Nieuwkoop—NSV’46 op het programma. Belangrijk voor de altijd beladen derby met ongetwijfeld veel toeschouwers. Ook a.s. zaterdag verwachten we dat de Noordense weg weer vol zal zijn met NSV’46 supporters in de auto en op de fiets op weg naar Sportpark de Dulen om ons NSV’46 ZA1 team aan te moedigen.

Tevens beladen omdat NSV’46 de eerste punten wil pakken en Nieuwkoop om bovenin mee te blijven doen. Het wordt ongetwijfeld een drukke spannende zaterdagmiddag op Sportpark de Dulen.
J.l. zaterdag speelde NSV’46 een verdienstelijke bekerwedstrijd in Rijswijk tegen Te Werve. In de eerste helft waren eerst de beste kansen voor NSV’46 via snelle uitvallen. Toch kwam de tegenstander op een 1-0 voorsprong. Na een half uur wist Robin fraai te scoren na een assist van Daan.
Ruststand 1-1.
Na de pauze een beter maar ook slordig spelende Te Werve. Ook nu weer kansjes voor NSV’46 via de wederom snelle uitvallen. Na 67 minuten kwam Te Werve op een 2-1 voorsprong. NSV’46 wisselde een kwartier voor tijd en kwamen vlak na elkaar 3 jonge spelers in het veld om nog wat te proberen. Helaas gebeurde dat niet en wist de tegenstander nog 2 maal te scoren. Een leuke en nuttige wedstrijd die vertrouwen moet geven voor de komende weken in de competitie.