NSV'46 bekert door

16 september 2018 22:30

Mede dankzij de 1-6 overwinning op Sportief gaat NSV'46 door in de beker.

NSV'46 was ingedeeld met Kagia, Zevenhoven en Sportief.

In de eerste wedstrijd kwam NSV'46 wellicht nog goed weg tegen Kagia en na 2x op achterstand gestaan te hebben werd een 2-2 gelijkspel behaald. 2x Robin van Koert, waarvan de laatste uit een strafschop.

Echter in de wedstrijden tegen Zevenhoven en Sportief werden ruim gewonnen door NSV'46.
In Zevenhoven werd een 0-5 overwinning behaald dankzij doelpunten van Lars, Mitchell, Cas en wederom Robin 2x.

Afgelopen zaterdag moest NSV'46 aantreden bij Sportief en daar werd een ruime 1-6 overwinning behaald.
Al snel had Cas de score geopend en na iets meer dan een kwartier was het Roy die de 0-2 aantekende. Na een goed half uur spelen deed Sportief iets terug (1-2) maar vlak voor rust was het Robin (vanaf penaltystip) die de 1-3 ruststand bepaalde.
In de 2e helft miste NSV'46 vele kansen maar Mitchell wist toch de 1-4 te scoren en niet veel later scoorde Perry de 1-5.
Volgens kenners scoorde Mitchell met een streep in de kruising 1-6. Ook keeper Marc Pietersen moest nog even aan de bak, hij stopte nog een penalty zodat de eindstand 1-6 was.

Eindstand beker comeptitie :
1 NSV '46 1 3 7 +10
2 Kagia 1 3 7 +5
3 Zevenhoven 1 3 3 -5
4 Sportief 1 3 0 -10

Na 18 jaar 'overleefd'  NSV'46 eens een keer de bekervoorronde. We zijn benieuwd wie er 'uit de koker' komt.

Nog 1 weekje trainen en dan moeten de mannen van Dennis van den Ing klaar zijn voor de start van de competitie.