Facebook Toestaan Niet toestaan

NSV'46 deelt punten met Woerden

14 mei 2018 21:45

Heeft NSV'46 2 punten verspeeld? Of toch 1 punt gewonnen ? Eindstand 3-3

NSV'46 ging voortvarend van start en met een minuut of 6 op de klok was de stand al 0-1, na een cornerbal van Jefrey wist Kevin de te scoren.
NSV46 kreeg wat minder grip op het spel en na een goed half uur wist Woerden de gelijkmaker te noteren uit een strafschop. Vlak voor rust werd het zelfs nog 2-1 voor Woerden zodat NSV'46 met een achterstand de rust in ging.

Direct na rust kreeg Woerden een vrije trap te nemen en mede doordat deze van richting werd veranderd was het toen al 3-1 voor Woerden.

NSV'46 moest alles op alles gaan zetten, want men leek daarmee de koppositie kwijt te raken. In de 70e minuut kreeg NSV'46 een vrije trap te nemen, Daan Koot wist Dylan te bereiken en die bracht koppend te stand terug tot 3-2.
Niet veel later werd het door Robin van Koert 3-3.
Met wat meer geluk had NSV'46 zomaar de winst nog kunnen pakken, maar als je na een 3-1 achterstand terug kan komen tot 3-3 moet je blij zijn met dit punt.

NSV'46 staat nog steeds eerste op de ranglijst, maar zag het Aarlanderveen (3-0 winst op Linschoten) in punten naast zich komen. Op basis van doelsaldo staat NSV'46 nog op de eerste plaats, maar gaat het de laatste twee wedstrijden zullen enorm spannend worden, de marge is namelijk slechts drie doelpunten!