Facebook Toestaan Niet toestaan

Wordt NSV'46 JO19-1 zaterdag al kampioen?

5 april 2017 12:30

Na de 7-0 overwinning van dinsdag jl. is zaterdag gelijkspel voldoende

N.S.V. ‘46 JO19-1 (A1) wint met 7-0 en kan tegen de nummer 2 Woubrugge a.s. zaterdag kampioen worden. Gisteravond was de wedstrijd tegen vvRijnstreek.
Aangezien Rijnstreek lang tijd op de 2e en 3e plek heeft gestaan werd een moeilijke wedstrijd verwacht. NSV startte dan ook heel sterk, wat op zich best knap is, want er leek van ‘’kampioensdruk’’ geen sprake.
De bal ging makkelijk rond, en het eerste kwartier gingen twee schoten van Sem en Kamiel nog nipt naast. Thom kopte een corner bal op de paal en Rijnstreek werd van het kastje naar de muur gestuurd en kon niets anders dan tegenhouden. Na een minuut of twintig schoot Sem 2x raak, de eerste na een vloeiende aanval, de 2e sprong de bal pardoes voor zijn voet, na een fdoor Lars geblokte bal op het middenveld. Het enige kansje van Rijnstreek was een kopbal na een vrije trap en dat zegt alles over de organisatie en discipline dit jaar in het team, met veruit de minste tegengoals van alle teams in deze klasse. Vlak voor rust weer een mooie aanval over links. Mick gaf de assist en Kristan schoof de bal bekeken in de linker benedenhoek.
Na rust was het verzet van Rijnstreek snel gebroken. Lars scoorde met een afstandsschot, niet direct zijn specialiteit en daarom het vermelden waard. Kamiel wist er daarna 2 te maken waarvan de laatste wonderschoon was. Een uittrap van de keeper werd direct op de pantoffel genomen en verdween net onder de lat. Daarna had Kristan nog een mooie stift, en leek een monsterscore in de maak. Zo ver kwam het niet, NSV wist daarna maar liefst 4 ballen over het hoge vangnet heen te schieten en een penalty te missen.

Scheidsrechter Ray vond het toen wel welletjes, zodat A1 met een goed gevoel de kleedkamer op kon zoeken.

Dit betekent dat NSV a.s. zaterdag aan een gelijkspel voldoende heeft tegen de enige nog overgebleven concurrent vvWoubrugge.
Wij verwachten een zeer goede tegenstander aangezien Woubrugge in het nieuwe jaar alles nog heeft gewonnen. De wedstrijd is in Woubrugge en begint om 14:30 uur