Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

NSV'46 wint eerste competitiewedstrijd

4 september 2016 0:00

NSV'46 is goed begonnen aan het nieuwe seizoen, Moerkapelle werd met 1-4 verslagen.

Zaterdag 3 september stond de eerste competitie wedstrijd op het programma.
NSV'46 moest hiervoor op bezoek bij Moerkapelle.

Na een half uur spelen kwam NSV'46 met 0-1 aan de leiding door een doelpunt van Robin van Koert na een assist van Lars de Jong.
Gezien het vertoonde spel was dit en dik verdiende voorsprong en dit was tevens de ruststand.

NSV'46 kwam in de tweede helft goed uit de startblokken, want na een assist van Bas van Veen wist Robbin Verhaar in de 46e minuut de 0-2 te scoren.
Na een paar wissels aan NSV'46 zijde wist het wederom door Robin van Koert de score naar 0-3 te tillen. Ditmaal was het Dylan die de assist gaf.

Vlak voor tijd deed Moerkapelle iets terug, na een zondagsschot werd de 1-3 op het scorebord gezet. Maar NSV'46 liet het hier niet bij en in de slot minuut was het Robin van Koert die zijn hattrick volmaakte en de eindstand op 1-4 bracht.