Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Ruim verlies tegen Aarlanderveen

7 augustus 2016 16:45

NSV'46 heeft de 2e wedstrijd om de RTVlokaal bokaal ruim verloren van Aarlanderveen

Zaterdag 6 augustus stond de 2e oefenwedstrijd,  en tevens 2e wedstrijd om de RTVlokaal bokaal, op het programma. Aarlanderveen (dat de 1e wedstrijd tegen Nieuwkoop al met 2-1 gewonnen had) kwam op bezoek naar sportpark De Koet.

Voor de toeschouwers een lekkere (terras)temperatuur maar voor de spelers wellicht iets te warm op het kunstgras werd om 14:30 uur afgetrapt.
Hoewel NSV'46 in het begin af en toe goed combinerend tot een aanval kon komen was het toch Aarlanderveen dat op 0-1 wist te komen.
Na zo'n 20 minuten was er duel tussen spits Robin van Koert en de keeper, waarbij Robin ten val kwam en de scheidsrechter Raymond Onderwater naar de penaltystip wees. Een uitgelezen kans om op gelijke hoogte te komen. Robin van Koert schoof de bal te eenvoudig richting doel en de keeper van Aarlanderveen wist redding te brengen.
Niet veel later kon NSV'46 de bal achterin niet wegkrijgen waarna Aarlanderveen de score wist te verdubbelen, 0-2. Vlak voor rust werd ook nog een doelpunt van NSV'46 afgekeurd wegens hinderen van keeper in doelgebied. 0-2 was dan ook tevens de ruststand.

NSV'46 miste (te) veel spelers en nadat spits Robin van Koert begin 2e helft ook nog eens het veld moest ruimen ontbrak het NSV'46 helemaal aan scorend vermogen voorin.
De A1 junioren (of sommige zelfs nog B junioren) die in mochten vallen valt verder niets te verwijten.
Aarlanderveen strafte enkele fouten van NSV'46 verdediging genadeloos af en in de slotfase wisten zij zelfs uit te lopen naar 0-6.

Trainer Dennis v/d Ing heeft nog genoeg werk aan de winkel, maar na nog enkele wedstrijden om de RTVlokaal bokaal en vervolgens de 3 bekerwedstrijden zal hij er toch een hecht team van moeten maken om begin september de competitie aan te vangen.

NSV '46 2 0  0 - 7

Dinsdag 9 augustus speelt Aarlanderveen in Nieuwveen tegen Nic. Boys en donderdag 11 augustus staat de wedstrijd Nieuwkoop - NSV'46 op het programma.

Op zaterdag 13 augustus staat de finaledag gepland bij Sportief.