23 mei 2015 18:00

Donderdag 21 mei heeft NSV'46 de Jozef de Jong memorial gewonnen.

Donderdag 21 mei is de 2e editie van de Jozef de Jong memorial gespeeld.

In deze editie hebben NSV'46, Zevenhoven en (jong)ARC gestreden om de wisselbokaal.
Dat Jozef veel betekent heeft voor deze verenigingen is alom bekend. Maar ook de (assistent)scheidsrechters willen graag hun medewerking geven als blijk van waardering aan Jozef.
Allard Lindhout scheidsrechter eredivisie en Roelof Luinge scheidsrechter topklasse wilden weer graag komen fluiten op deze 2e editie van Jozef de Jong memorial.

Samen met de assistenten Niels Timmers, Danny Korbee, René de Jager & Maarten Kabbedijk hebben zij de wedstrijden volledig onder controle en viel er geen onvertogen woord.

Om 18:30 uur is het memorial van start gegaan met een minuut stilte ter nagedachtenis aan Jozef, maar ook aan de moeder van één van de spelers van SV Zevenhoven die onlangs overleden is.
Inmiddels waren er al een aantal familieleden en genodigden op Sportpark De Koet aangekomen en gedurende het memorial kwam er meer publiek op af.

Er werd 2x20 minuten per wedstrijd gespeeld.
In de eerste wedstrijd tussen NSV'46 en Zevenhoven onder leiding van Allard Lindhout werd de aftrap genomen door Seb en Niels (2 van de klein-kinderen van Jozef). De eerste helft ging nog aardig gelijk op maar in de 2e helft wist NSV'46 met een paar hele goed uitgespeelde combinaties een 4-0 overwinning te boeken.

De tweede wedstrijd tussen Zevenhoven en ARC was onder leiding van Roelof Luinge. Sven (oudste kleinkind van Jozef) mocht de aftrap nemen en onder aanmoediging van Roelof Luinge mocht hij scoren.
Zevenhoven wist na een 1-1 ruststand een deze partij met 3-1 te winnen.

De laatste wedstrijd tussen ARC en NSV'46 stond weer onder leiding van Allard Lindhout. NSV'46 zou dus genoeg hebben aan een gelijkspel, maar wist door een 0-1 overwinning deze editie overtuigend te winnen.

Direct na afloop werden de scheidsrechters en ass. scheidsrechters nog heel hartelijk bedankt en namens sponsor LEKKER FLESJE WIJN.NL hebben zij een flesje wijn en een bosje bloemen ontvangen.

Nadat Jeffrey van Lith (aanvoerder-NSV'46) vervolgens uit handen van Bonnie de Jong de wisselbokaal had ontvangen was het tijd voor de 3e helft.

Mede namens de sponsors cafe 't Praathuis Nieuwkoop , Heineken en cafe 't Leeuwtje Noorden was het na afloop nog even gezellig in de kantine.
Aan drinken was geen gebrek en rond 22:00 uur werden er nog wat lekkere hapjes gebracht.
Dit liet iedereen zich goed smaken en zo bleef het nog lang gezellig in de kantine.

De organisatie wil hierbij nogmaals de scheidsrechters en ass. scheidsrechters bedanken,  alle 3 de verengingen voor hun sportieve gedrag en niet te vergeten de sponsors voor de hapjes en de drankjes.

Tot volgend jaar op de 3e editie, datum en locatie worden nog nader bepaald.