Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

NSV’46 verspeeld in blessuretijd dure punten

29 oktober 2023 22:45

Tegen 10 man krijgt NSV'46 in blessuretijd strafschop tegen en komt niet verder dan 2-2

Het is NSV’46 niet gelukt de nare smaak van nederlaag van vorige week weg te spoelen. Op bezoek bij AVV Alphen kreeg men in blessuretijd bij een stand van 1-2 een penalty tegen wat de gelijkmaker en zure Noordense gezichten opleverde.

De bezoekers begonnen niet scherp aan het duel en mochten de van een hersenschudding teruggekeerde doelman Bas Kalshoven danken dat het niet na een minuut al tegen een 1-0 achterstand aankeek.