Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Na harde nederlaag bij SJZ volgt ‘Swarte’ bladzijde NSV’46: trainer en club uit elkaar…

27 maart 2023 16:30

Spelers dachten waarschijnlijk ook dat wedstrijd pas om 14:30 uur zou beginnen, na een 5-0 achterstand heeft NSV'46 met 5-3 verloren van SJZ

NSV’46 speelde zaterdag een dramatische eerste helft waarin het maar liefst vijf tegengoals incasseerde. Een dag na het debacle kwam het nieuws naar buiten dat de club en trainer Robert Swart wegens een gebrek aan vertrouwen vanuit de spelersgroep per direct uit elkaar gaan…

NSV’46 startte nog vrij behoorlijk aan het duel en was voetballend – geloof het of niet – niet eens zo heel slecht. Na een klein kwartier kwam het op een 1-0 achterstand en in de twintig minuten die hierop volgden stapelden de kolderieke momenten zich op met een 5-0 achterstand tot gevolg.