Sponsoren

Parkeerplaats

25 april 2021 22:45


Vanaf maandag 26 april zal parkeerplaats van sportpark De Koet opgeknapt worden

De parkeerplaats van sportpark De Koet (dus zowel van NSV'46 als Tennisvereniging LTV) zal vanaf maandag 26 april opgeknapt worden.

Werkzaamheden_parkeerterrein.jpg

De sloot tussen de parkeerplaatsen van voetbal en tennis is al enige tijd geleden gedempt en aannemer Van Ooijen heeft dit gebruikt als opslag voor alle rioleringswerkzaamheden in De Kuil. Inmiddels is het gehele terrein vrij gemaakt en vanaf maandag 26 april a.s. zal aannemer AW Rijneveld starten met de werkzaamheden van het gehele parkeerterrein.

Er zal straks meer plek voor de fietsers zijn, er komt een nieuwe wandelroute richting voetbal en tennis en er zal ook voldoende groen voorzieningen aangelegd worden.
De plannen zien er als volgt uit :

2c2ac4a5-e33a-421f-b508-52f6a75db714.jpg 

Het huidige trottoir + fietsenrekken (naast veld 2) komen te vervallen en zullen plaats maken voor (schuine)parkeerplaatsen.
De fietsenstalling (+ parkeerplaats voor scooters) zullen verplaatst worden richting hekwerk naast de nieuw te maken ingang. De huidige ingang komt dus te vervallen, terwijl het schuifhek wel blijft bestaan voor de bevoorrading en voor hulpdiensten e.d. 
De nieuwe ingang voor NSV'46 zal ter hoogte van bestuurskamer komen.

Vanaf de mast op het parkeerterrein zal er een looppad (tussen de parkeerstroken in) richting ingang voetbal en tennis komen.

De werkzaamheden zullen gestart worden vanaf veld 2 richting de tennis. De huidige ingang van NSV'46  zal daarbij niet meer beschikbaar zijn, via het bruggetje kan toegang tot NSV'46 verkregen worden.
De oud papier container blijft op parkeerplaats staan, maar zal meer richting de (huidige)parkeerplaats van tennis komen te staan.

Naar verwachting zal aannemer AW Rijneveld de werkzaamheden voor de bouwvak afgerond hebben.
In deze periode zal het aantal beschikbare parkeerplaatsen beperkt zijn, dus kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar NSV'46. Je kunt je fiets op het terrein van NSV’46 voor de kleedkamers parkeren.

 

Delen

NSV'46 Webshop

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Energiemeter NSV'46

Sponsoren