Sponsoren

13 januari 2018

Inge & Romy en Peter & Alex winnende koppels bij geslaagd NSV’46 darttoernooi

Zaterdagavond was de NSV’46 kantine geheel gevuld met darters en publiek voor ons jaarlijkse dartevenement. Verdeeld over 3 dames- en 12 herenpoules gingen 60 dartkoppels de strijd met elkaar aan om de prijzen.

Damestoernooi

Bij de dames wisten Marije Pietersen & Mariëlle Tersteeg als enige koppel alle poulewedstrijden te winnen. In de halve finale werden Puck Kalshoven & Eva Pietersen verslagen en moest in de finale aangetreden worden tegen Inge Kalshoven & Romy van Kempen. Zij hadden de finale bereikt door Marloes Miltenburg & Mariska Wens in de halve finale te verslaan. In een hoogwaardige partij wisten Inge & Romy met 2-0 de beker op te eisen en moesten Marije & Mariëlle genoegen nemen met de 2e plaats.

Verassingen in de herenpoules

Bij de heren waren er een aantal verrassingen in de poulefase. Zo wisten de koppels Nicky van Diepen & Jeffrey van Lith en Wessel Pietersen & Stefan Vianen alles te winnen zonder een leg af te staan. Winnaars van 2016 en finalisten van vorig jaar Walter & Peter Vork, werden uitgeschakeld door Ron Vianen & Frank van der Zwet. Willem Vork & Frank Boxce bleken geoefend te hebben en zorgden voor een vroege uitschakeling van het dartkoppel Walter van Dijk & Bart Pietersen. Het duurde een uur langer dan vorig jaar, maar de eerste 180’er van de avond kwam op naam van Ruud van der Zwet.

Spannende herenfinales

Bij de heren waren er een aantal zeer spannende finales. Zo hadden Daan Koot & Roy Kalshoven het zwaar, maar door nipte overwinningen tegen o.a. de koppels Jan Pietersen & Coen Breedijk en Nico Lenting & Richard Stokman wisten ze toch een finaleplek in de wacht te slepen. Ruud & Peter v/d Zwet deden het uitstekend, maar stranden in de halve finale. In de troostfinale bleken Nico & Richard te sterk en gingen me de 3e prijs naar huis. Een spetterende opkomst van de finalisten in een bruisende kantine, alle ingrediënten voor een spectaculaire finale waren aanwezig. Peter Blom & Alex Plaisier trokken hun hoge niveau van de avond echter door en gaven Daan & Roy geen kans. Een klinkende 3-0 overwinning en de titel voor Peter & Alex.

Terugkijken op gezellig toernooi

Iedereen was het er over eens dat het een ontzettend gezellige avond was en we er met elkaar wederom een heel leuk toernooi van gemaakt hebben. Sponsor Zoetemelk Media Services bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Verder willen we de barmedewerkers en de overige vrijwilligers enorm bedanken voor het doen slagen van dit evenement.

Meer foto's zijn terug te vinden onder Foto's >> Foto's 2017-2018 >> Koppeldarttoernooi, of klik hier

Tot volgend jaar!

NSV’46 Dartcomité

Delen

NSV'46 Webshop

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Energiemeter NSV'46

Sponsoren