Sponsoren

14 januari 2017

Daan & Roy pakken titel bij NSV’46 koppel darttoernooi
In een zinderende finale wisten Daan & Roy de winst naar zich toe te trekken door een 0-1 achterstand op Walter & Peter om te zetten in een 3-2 overwinning.
De derde plaats ging naar Coen & Jan.
Bij de dames wisten Marlous & Denise in de finale Judy & Sonja met 2-1 te verslaan en gingen er met de beker vandoor.
Al met al een geslaagd en zeer gezellige 16 editie!

Vol met 9 heren- en 3 damespoules
De kantine was wederom vol met 60 (45 heren en 15 dames) koppels verdeeld over 12 poules. Er was goed te zien dat er tijd was vrijgemaakt om te trainen en ieder koppel (met een paar kleine uitzonderingen) wist op zijn minst een leg te winnen.
Er werd ook beduidend minder naast het bord gegooid al heb je altijd wel een keer dat een pijl in het houtwerk of de vuilnisbak verdwijnt.
Bij de heren gingen de beste 16 koppels (alle nummers 1 en de 7 beste nummers 2) door naar de volgende ronde en bij de dames de beste 4.
Alles verliep prima op schema en rond half 11 waren alle poulewedstrijden gespeeld.

ONEHUNDREDANDEIGHTY
Het was even wachten op de eerste 180’er, maar het was Dennis Breedijk die deze prijs pakte. De prijs voor de eerste uitgooi boven de 100 pakte Daan met een finish van 110. De prijs van de dames voor de eerste uitgooi boven de 60 hoefde niet uitgekeerd te worden.

Finales
Als eerste werd de damesfinale gespeeld.

Het verassend sterke koppel Judy & Sonja hadden lang goede kansen de overwinning, maar uiteindelijk was het de dubbel 17 die Marlous & Denise de overwinning opleverde.Bij de heren was de onderkant van het finaleschema gevuld met darters van dartteams “Plashuis”.
Dit leverde schitterende wedstrijden op met hoge scores.
Daan & Roy rekenden hier af met hun dartmaatjes en lieten hun beste spel zien, waar in de finale echter weinig meer van te zien was. Daar speelt spanning een grote rol.
Walter & Peter leken hier beter mee overweg te kunnen en pakten de voorsprong. De scores van Daan & Roy gingen naarmate de wedstrijden vorderde omhoog. Ze hadden nog even moeite de dubbel te vinden (veelvuldig belandden de pijlen net aan de verkeerde kant van het ijzer), maar uiteindelijk schreven ze terecht de 16e editie van het toernooi op hun naam.

Uitslag dames
1e: Denise & Marlous
2e: Judy & Sonja
3e: Eva & Yenka, Bo & Inge

Uitslag heren
1e: Daan & Roy
2e: Walter & Peter
3e: Jan & Coen
4e: Roy & Robert
5e: Ruud & Peter, Nico & Dirk, Marc & Ferry, Johan & Tim
9e: Nicky & Peter, Nicky & Christiaan, Nicky & Jeffrey, Kamiel & Sem, Wessel & Stefan, Bas & Bruce, Robin & Mischa, Juliën & Mitch

Iedereen bedankt!

Tot slot willen we sponsor Zoetemelk Media Services bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen.
Daarnaast willen we het barpersoneel en alle overige vrijwilligers bedanken die hebben meegeholpen om dit evenement wederom te doen slagen!

Tot volgend jaar!

Delen

NSV'46 Webshop

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Energiemeter NSV'46

Sponsoren