29 november 2014 10:00

Accommodatie

Onbekend

10 uur blauwe lucht en een zonnetje maar wel tussen de 2 en 4 graade erg koud.
Hierdoor was de concentratie in het begin van de eerste helft bij enkele jongens een beetje zoek.
Maar ondanks dat scoorde Sem al in de 2 min; 0-1. En wederom door goed samenspel viel in de 10 min; het 2e doelpunt die Thijs beheerst ingeschoot. Wessel speelden een sterke partij fel maar sportief ging hij er tegen aan, knap werk Wessel. Achter, midden en voorhoeden konden elkaar goed vinden wat resulteerden in een 0-6 overwinning. De tegen partij had duidelijk moeiten met het snellen overspel van onze jongens, die stuk voor stuk allemaal erg hun best hebben gedaan.
DOELPUNTEN 2min; Sem 0-1, 10 min;Thijs 0-2, 12 min;Sem 0-3, 14 min;Sem 0-4. Na rust in de 8 min;Wessel 0-5 en in de 16 min; kwam de 0-6 voor rekening van Guus. Uitstekend gedaan jongens ga zo door.