Datum

14 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

NSV’46 heeft de uitwedstrijd in en tegen Moerkapelle met ruime cijfers gewonnen. Na afloop stond de 0-7 eindstand op het scorebord. Een prima overwinning al had een grotere uitslag ook mogelijk geweest.

NSV’46 begon door een blessure van Menno van Zuilen met Lars de Jong, hij scoorde vorige week nog een glaszuivere hattrick, in de spits. Dylan Rietveld verhuisde hierdoor naar het middenveld.

NSV’46 begon voortvarend en creëerden al gelijk een aantal kansen. Reeds in de 12e minuut was het al raak. Daan Koot  scoorde de 0-1. Een volgend doelpunt kon niet uitblijven en wederom Daan Koot scoorde de 0-2. Bijzonder fraai was de 0-3 van Lars de Jong die de bal in volle vlucht in de kruising joeg. Er was toen nog maar ruim een half uur gespeeld.  NSV’46 wist de score voor de rust de score te vergroten tot 0-5.  Robin Verhaar scoorde 0-4 en Robbin van Koert 0-5. Moerkapelle werd een enkele keer gevaarlijk, mede door een dwarrelend afstandsschot die met moeite gekeerd werd door NSV’46 goalie Tim Boers.  In de pauze werd Lars de Jong, licht geblesseerd, vervangen door Nicky van Diepen. Na de pauze nam NSV’46 gas terug en probeerde Moerkapelle door lange ballen de achterhoede van NSV’46 onder druk te zetten. Dat leverde echter slechts enkele kleine kansjes op voor gastheer Moerkapelle.

NSV’46 wist, beide keren door Robin van Koert, nog 2x te scoren en werd dus de eerder genoemde 0-7 overwinning behaald.

Door de nederlaag van Rijnstreek staat NSV’46 nu alleen op kop. A.s. zaterdag de wedstrijd NSV’46-Kamerik op Sportpark de Koet. NSV’46 kan ook deze wedstrijd winnen en de koppositie hiermede vasthouden.