Datum

21 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

NSV’46 heeft jl. zaterdag voor de 5e keer op rij gewonnen. Tegenstander was ditmaal Kamerik.

De Noordenaren begonnen fel aan de wedstrijd en creëerden diverse kansen. Na slechts 6 minuten opende NSV’46 de scoorde. Lars de Jong gaf de assist, Michael van Koert kon niet scoren maar verdediger Roy Fransen was mee naar voren en benutte deskundig deze kans:1-0.
Daarna kwamen er nog diverse kansen maar daaruit werd niet gescoord en eenmaal werd er tegen de paal geschoten. Kamerik kreeg iets meer lef zonder echt kansen te creëren. Ruststand 1-0.
Na de pauze, waarin Menno van Zuylen gewisseld werd door Nicky van Diepen, bleef de wedstrijd op en neer gaan.
Door de harde wind ging er nog wel eens wat mis bij de spelers van beide partijen. Ook nu kreeg Kamerik weinig echte kansen maar een 1-0 voorsprong is toch krap.
In de 68e minuut scoorde Robbin Verhaar de verdiende 2-0 en kon NSV’46 de wedstrijd uitspelen zonder echt goed voetbal te spelen.
Trainer Dennis van den Ing wisselde nog Cas van der Hoorn, die de plaats van Daan Koot innam. Cas kreeg nog een beste kans maar die werd gemist. Kamiel Disseldorp nam 10 minuten voor tijd de plaats in van de licht geblesseerde Nick Geerlof. Er werd niet meer gescoord.
Eindstand 2-0.

De medeconcurrenten wonnen ook hun wedstrijden waardoor er bovenin weinig veranderd is al staat NSV’46 natuurlijk fier op kop.
A.s. zaterdag de uitwedstrijd tegen Rijnstreek. In de eerste drie wedstrijden medekoploper met NSV’46 maar door 2 nederlagen weer gezakt op de ranglijst.
In Noorden wordt op de 6e overwinning gerekend.