Knappe overwinning NSV’46 tegen Floreant.

Datum

2 december 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

NSV’46 heeft de uitwedstrijd in Boskoop tegen Floreant dik verdiend gewonnen met 2-4.

Het was voor de ploeg uit Noorden een van de beste wedstrijden van dit seizoen. De wedstrijd begon gelijk opgaand. Floreant kwam verrassend en een beetje gelukkig op een 1-0 voorsprong.
Een verdediger van NSV ’46 speelde wat laconiek terug en de, na een zware blessure terug gekeerde, keeper Bas Kalshoven trapte de bal tegen een fel inkomende aanvaller van Floreant waardoor de bal het doel in ging.

NSV’46 verwerkte deze tegenslag door goed aanvallend voetbal te spelen. Dat resulteerde in diverse kansen waarvan er een na een half uur fraai gescoord werd door Lars de Jong. Diezelfde Lars de jong wist vlak voor de pauze de 1-2 te scoren en het was wederom een prima uitgespeelde goal.

In de 67e minuut kreeg NSV’46 een makkelijk gegeven strafschop. Robin scoorde onberispelijk 1-3. Na een kopbal van Michael werd het 1-4 maar 3 minuten later scoorde Floreant de 2-4.
Toch weer een beetje spanning al was NSV’46 duidelijk de beste ploeg. De wedstrijd werd keurig uitgespeeld en uit de vele kansen had NSV’46 nog best een paar keer kunnen scoren.

Na de 2 nederlagen tegen respectievelijk Aarlanderveen en Woerden nu weer een mooie overwinning.
Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen het laag geklasseerde SPV’81. De concurrenten wonnen ook hun wedstrijden zodat NSV’46 2 punten voorsprong houdt op Aarlanderveen en 3 op Woerden.