Verdiende overwinning NSV'46 op Sportief

7 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

NSV’46 wint verdiend van buurman vv Sportief  4-1

J.l. zaterdag heeft NSV’46 1 met ruime cijfers gewonnen van Sportief.  In de eerste helft leek het er niet op dat er met deze cijfers gewonnen zou worden. Sportief voetbalde met een tomeloze inzet en NSV’46 had daar moeite mee en ging mee in de strijd i.p.v. te voetballen.

Het resulteerde voor beide teams in weinig kansen al werd er een doelpunt van Sportief door scheidsrechter Doesburg afgekeurd. Vlak voor rust raakte Menno van Zuilen geblesseerd en zijn plaats werd ingenomen door Lars de Jong.

Deze Lars de Jong had een belangrijke aandeel in de uiteindelijke zege, mede door een paar prima assists. Eerst strafte hij een misser van een Sportief verdediger bekwaam af. Ook het 2e doelpunt kwam op zijn naam door een voorzet technisch perfect aan te nemen en te scoren. Sportief kwam terug tot 2-1 door een doelpunt van Mark Wens, die daarna met een liesblessure uitviel.

NSV’46 pakte het weer op en wist wederom Lars de voorsprong te vergroten door nu met het hoofd te scoren. Nicky Geerlof maakte er nog 4-1 van met  een striemend schot, dwars door de Sportief verdediging heen. Tenslotte dus toch nog een ruime , verdiende overwinning. Na afloop was het gezellig met spelers en supporters van beide clubs.

NSV’46 staat na 3 wedstrijden op kop, samen met het verrassende Rijnstreek. A.s. zaterdag gaat NSV’46 op bezoek bij Moerkapelle.