Scheidsrechter

Hulters, G.P.H.

Accommodatie

Onbekend

NSV ’46 heeft zich knap hersteld na de blamerende 1-1 thuiswedstrijd tegen Moerkapelle, zaterdagmiddag werd Gouda met 3-4 opzij gezet.

Na amper vijf minuten spelen keek de Noordense formatie al tegen een achterstand aan, goalie Bas Kalshoven verkeek zich volkomen op een afstandsschot: 1-0. Op een uitermate slecht veld kroop Gouda daarna in haar schulp, had NSV ’46 veel meer balbezit, maar had het de grootste moeite om de Goudse muur te slechten. Dat lukte Lars de Jong met een wonderschone goal: 1-1. Tussendoor stopte Bas Kalshoven overigens nog wel een strafschop!

De tweede helft leek de ploeg van coach Dennis van der Ing al snel op rozen te zitten, toen men na een kwartier en binnen een tijdbestek van tien minuten, drie keer raak schoot: 1-4. (Lars de Jong 2x en Cas van der Hoorn 1x)

Dat bleek echter niet het geval, Gouda knokte zich met twee doelpunten helemaal terug in de wedstrijd, daarbij geholpen door de referee die de Goudse formatie gemakkelijk een penalty gaf en Robin Verhaar daarna met rood wel heel zwaar bestrafte: 3-4. Verder liet NSV het niet komen, al beleefde het in de slotfase nog wel twee benauwde momenten.

In de 2e periode gaat de ploeg aan de leiding, vier ploegen volgen echter op één punt en allen heb nog een wedstrijd tegoed, hoezo spannend!