Stoekenbroek, R.

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 10 december heeft NSV'46 in Vinkeveen gespeeld tegen Hertha.

Na de zeperd tegen SPV'81 een week eerder, moest NSV'46 het nu opnemen tegen het op de 12e plaats staande Hertha.

Dat dit verder niet veel zegt bleek wel in het score verloop. Binnen het kwartier keek NSV'46 tegen een 1-0 achterstand aan.
Gelukkig wist Niels Leliveld de stand omstreeks de 20e minuut op gelijke hoogte te brengen, maar vlak voor rust moest NSV'46 toch nog de 2-1 incasseren wat ook tevens de ruststand werd.

Na rust mocht Lars zijn opwachting maken, en niet veel later wist Lars een mooie voorzet te geven die jefrey bij de tweede paal keurig binnen kon tikken, 2-2.
Het duurde vervolgens nog tot de 70e minuut. Een combinatie van Lars en Niels kon door Cas afgerond worden waardoor NSV'46 voor het eerst op voorsprong wist te komen.
Dit smaakte naar meer en in de 80e minuut bezorgde een 'wondergoal'  van Lars de 2-4 en was de wedstrijd gespeeld. In de slotminuut wist Cas de 2-5 nog te scoren.

Na afloop bleek NSV'46 door de overige uitslagen ook nog eens koploper te zijn in de 2e periode op basis van doelsaldo, samen met 6 andere ploegen.
Voorlopig is het nu winterstop en 28 januari wordt de competitie hervat, thuis tegen Moerkapelle.