Scheidsrechter

Turk, R.

Accommodatie

Onbekend

NSV'46 heeft zaterdag 27 augustus de laatste bekerwedstrijd gewonnen tegen Van Nispen.

Naar verluidt een matige en rommelige wedstrijd wist NSV'46 toch met een 0-1 voorsprong de rust in te gaan. Na een assist van Lars scoorde Robin.
In de tweede helft wist NSV'46 wederom door Robin de score te verdubbelen, uit een toegekende penalty wist Robin te scoren.
Niet veel later wist Van Nispen de 1-2 aan te tekenen door een foutje achterin.
In het laatste kwartier kreeg NSV'46 een 2e penalty te nemen en ook deze wist Robin binnen te werken.
Van Nispen wist nog wel de 2-3 aan te tekenen maar verder kwamen ze niet zodat dit ook de eindstand is geworden.
Kagia wist met 3-0 te winnen van Zevenhoven zodat NSV'46 als 2e geeindigd is in deze bekerpoule.