Scheidsrechter

Moussaoui, M.

Accommodatie

Onbekend

Vooraf wist NSV’46 dat het alles uit de kast moest halen om het verblijf in de 3e klasse veilig te stellen. Waar men vooraf ‘getekend’ zou hebben voor een punt tegen Kagia was er na afloop toch een dubbel gevoel over deze wedstrijd.  De kansen waren er weldegelijk om de 3  punten in Noorden te houden.

Scheidsrechter Moussaoui had moeite om in Noorden te kunnen komen, waardoor de wedstrijd pas om 15:45 uur kon starten.

NSV’46 startte gedurfd met 3 verdedigers achterin en een versterkt middenveld. Zowel NSV’46 als Kagia wilde er een lekkere pot van maken en het spel ging over en  weer. Bij de spelers van Kagia was wel te zien dat zij met vertrouwen speelden en konden elkaar steeds vrij makkelijk in de combinatie vinden. Mede hierdoor moest keeper Marc Plaisier een aantal maal handelend optreden in een 1 op 1 situatie, waarbij Marc steeds als winnaar uit de strijd kwam.  NSV’46 gaf zich niet zomaar gewonnen en was ook geregeld voor de goal van Kagia te vinden, zonder echt gevaarlijk te worden.
De rust werd dan ook bereikt met een 0-0 stand.
In de tweede helft was Nicky van Diepen (weer terug na een lange blessure periode) vervangen door Robbin Verhaar en Jelle de Jong nam de plaats in van Tim Boers.

Met het windje in de rug wist NSV’46 een aantal geslaagde aanvallen op de mat te leggen en liet het voetballend wederom zien dat zij veels te laag staan.  Achterin werd nauwelijks iets weggegeven, op het middenveld werd Kagia goed onder druk gezet en voorin konden Jelle of Robin proberen de vrije ruimtes te zoeken. NSV’46 was in de 2e helft dichtbij de openingsgoal, maar telkens was de eindpass net niet goed of zat de keeper van Kagia er tussen.
Een cornerbal van Michael kwam , mede gedragen door de wind, op bovenkant lat terecht.

In de verder sportieve wedstrijd was het de scheidsrechter die uit het niets aan 2 spelers van Kagia een gele kaart  gaf en dit zou voor NSV’46 een signaal moeten zijn om mondje dicht te houden tegen de scheidsrechter.
Maar zo’n 10 minuten voor tijd was het toch weer Robin die in een onschuldig duel een gele kaart ontving en vervolgens ontving ook Jefrey van Capel  een kaart omdat hij er wat van zei.  Wat er vervolgens gebeurde zullen alleen de 2 hoofdrol spelers (Robin en de scheidsrechter) weten, maar nog voordat de vrije trap genomen was ontving Robin zijn 2
e gele kaart en kon dus vertrekken.

Waar NSV’46 lange tijd mocht hopen op een (broodnodige) overwinning was het aan het slot toch nog even billenknijpen.
Vlak voor tijd kreeg NSV’46 nog een vrije trap rand zestien, maar helaas ging deze over het doel. Hierdoor eindigde dit duel om 17:50 (!!) in 0-0, waarbij er voor NSV’46  meer ingezeten had.

Kortom er blijven voor NSV’46 nu nog 3 finales over.