20 december 2014 8:45

Accommodatie

Onbekend

Heel vroeg ons bed uit om te verzamelen bij NSV46.
Om 7uur stonden wij op de verzamelplaats, door een misvatting bleek dat om 7,45 uur moesten verzamelen om op weg te gaan naar Gouda voor de wedstrijd tegen Olympia.
Bij de aanvang van de wedstrijd hadden we flink wind tegen en ook een sterke tegenstander.
Door dat wij Florian en Guus misten en deze werden vervangen door Jodi en Bodhi, ging het in de eerste helft wat moeizaam. Het overspel liep niet erg vlotjes en liet wat te wensen over. Daarbij hield Bodhi zijn doel schoon door fraai keepers werk. Naar een pittige strijd bleef het tot de rust 0-0.Na de rust met windje mee liep het een stuk beter, het overspelen ging wat vlotter dan in de eerste helft. Door een zeer fraaie corner van Jordi waarbij de bal prachtig het doel indraaiden 0-1
Hierdoor kregen wij vleugels waarbij het tweede doelpunt viel door een goede inzet van Bram 0-2.
De tegenstander probeerde hier verandering in te brengen maar door goed keeperswerk van Bodhi bleef het coal schoon. In de laatste minuten van de wedstrijd was het Sem die de stand op 0-3 zetten. Prima werk mannen, hierbij nog steeds ongeslagen.