Donderdag 23 September 2021

Sponsoren

NSV'46 75 jaar

6 mei 2021 8:00


Vandaag donderdag 6 mei bestaat NSV'46 75 jaar. Helaas kan dit vanwege Covid niet gevierd worden

Vandaag donderdag 6 mei 2021 bestaat NSV'46 75 jaar.

Helaas kunnen wij dit niet vieren zoals we in gedachte hadden en hebben we moeten besluiten om de jubileum activiteiten een jaar uit te stellen.

Zoals al eerder gemeld : In Noorden is een feest pas een feest als we dit ook echt met z'n allen kunnen vieren en helaas zijn - op dit moment -  de Covid-maatregelen van dien aard dat er nog geen grootschalige evenementen gevierd kunnen worden.

NSV'46 is een echte dorpsclub van, voor en door vrijwilligers !
Wat in het vat zit verzuurd niet, dus de festiviteiten zullen we volgend jaar echt inhalen.

Toch willen we vandaag niet zomaar voorbij laten gaan. In een klein gezelschap zal vanavond 'getoast' worden op het 75 jarig bestaan en voor ALLE leden, donateurs en vrijwilligers hebben we een kleine attentie. Deze zullen komend weekend uitgereikt worden, middels deze kleine attentie willen we jullie ook bedanken voor jullie inzet voor NSV'46..

Eén van de activiteiten die we vanuit jubileumcomite bedacht hadden was een video met in vogelvlucht een overzicht van enkele hoogtepunten van afgelopen 75 jaar.
Mogelijk dat we volgend jaar tijdens de echte festiviteiten een aangepaste versie zullen maken, maar hierbij dan het overzicht van 75 jaar NSV'46 :

 

Veel kijkplezier en we zien jullie graag terug op Sportpark De Koet

Delen

NSV'46 Webshop

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Energiemeter NSV'46

Sponsoren