Update NSV'46 75 jaar

Update NSV'46 75 jaar

21 maart 2021 22:15


Viering 75-jarig bestaan wordt uitgesteld

Na goed overleg heeft jubileumcommissie besloten om de viering van ons 75-jarig bestaan een jaar uit te stellen.

In Noorden is een feest pas een feest als we dit ook echt met z'n allen kunnen vieren en helaas zijn - op dit moment -  de Covid-maatregelen van dien aard dat er nog geen grootschalige evenementen gevierd kunnen worden.
Qua organisatie diende ook één en ander vastgelegd te worden, maar omdat we dit (zeer waarschijnlijk) niet met z'n allen kunnen vieren vond de jubileumcommissie dit niet gepast.

Helaas dus geen feest met z'n allen, maar NSV'46 zou die echte dorpsclub niet zijn om dit jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Maar daarover later meer.

Wat in het vat zit verzuurt niet.......... dus alle festiviteiten schuiven we nu weliswaar door maar in mei 2022 verwachten we dit ruimschoots goed te maken. 
Met z'n allen hebben NSV'46 gebracht naar de club zoals het nu is en dit jubileum willen we dan ook met z'n allen vieren. 

Omdat ook niet zeker is of viering van het jubileum bijv. in het najaar 2021 (of bij aanvang nieuw voetbalseizoen) wel doorgang zou kunnen vinden is gekozen om de festiviteiten te verplaatsen naar mei 2022.

Wij vertrouwen erop dat iedereen begrip heeft voor deze beslissing en zodra het weer mogelijk is hopen wij jullie allemaal weer te verwelkomen op Sportpark De Koet.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!